Teknisk support

Steg för steg går vi igenom kundens behov, skissar på olika lösningar och tar fram den bästa tänkbara påbyggnaden. Våra tekniker ser till att all utrustning monteras rätt och att du får precis den utrustning du behöver för dina uppdrag. Vi arbetar sedan med påbyggnaden under hela fordonets livstid, från beställning och produktion till leverans och eftersupport.

Vi har också stor vana av att hitta lösningar på oväntade utmaningar eller problem som kan uppstå efter hand. Antingen använder du oss som bollplank för att utveckla en ny idé eller så tar vår tekniska support fram en kreativ lösning utifrån din specifikation. På LAXO sitter ett helt team med konstruktörer som är vana att tänka utanför boxen och hitta nya vägar.

Akut rådgivning

Om det uppstår ett problem med utrustningen, exempelvis mitt i en arbetsuppgift, kan du kontakta oss direkt för rådgivning. Våra tekniker är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Ofta kan vi avhjälpa ditt problem direkt – och annars påbörjar vi ett ärende som leder till en bra lösning i slutänden.

Ring teknisk support:

019-30 56 00

Robert Vestman

»När jag ringer en teknisk support vill jag att de ska vara hjälpsamma och att det är högt till tak. Det finns inga dumma frågor.

Mina kunder har ofta en idé om hur de vill att lastbilen ska se ut – det gäller för mig att förverkliga den.«

Robert Vestman
Konstruktion