Karriär

För att trivas hos oss behöver du ett genuint intresse för teknik och påbyggnader – men framförallt ett inre driv och en positiv attityd. Du har en känsla för fordon och tycker att det är spännande att utveckla framtidens liftdumprar och timmerbankar i ett team med kollegor. Om du kan använda en svets eller köra en svarv så är det självklart meriterande.

Som person är du ambitiös, ordningsam och har en stor portion framåtanda. När det kommer kunder på besök har ett professionellt och trevligt bemötande. Du är helt enkelt en bra jobbarkompis.

Vad kan LAXO erbjuda mig?

Vi kan lova en kreativ arbetsmiljö och högt till tak. Dina kollegor arbetar i den absoluta framkanten inom lastsäkring och påbyggnader för lastbil. Vi samlar idag närmare 60 anställda och har tillverkning i både Laxå och Örebro. Du blir alltså en del i ett spännande företag med stark tillväxt och stor utvecklingspotential.

  • Bonussystem
  • Friskvårdspeng
  • Julbord och vårfest
  • Alltid dagtid med flex

Vår syn på diskriminering

Som alla moderna företag eftersträvar vi en jämn fördelning mellan kvinnor och män på vår arbetsplats. Alla medarbetare behandlas lika – oberoende av kön, etnisk bakgrund, funktionsvariation, trosuppfattning, ålder eller sexuell läggning. Ingen ska behöva känna sig kränkt eller känna obehag på grund av uttalanden, bilder eller texter som finns i vår arbetsmiljö.

Det är viktigt att både män, kvinnor och icke-binära känner att de kan förena sin yrkesroll på LAXO med föräldraskap.

Vill du vara en del av Laxo?

Hos oss kommer du arbeta i framkant av transportindustrin med nya innovativa lösningar.
Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan, även om vi inte har några lediga tjänster ute för tillfället. Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare med rätt kompetens.
Skicka ditt CV och personliga brev till karriar@laxo.se.

»Det bästa med att jobba på LAXO är sammanhållningen. Vi är ett skönt gäng som tar hand om varandra och har roligt tillsammans.

Jag gillar också bonussystemet, som rundar upp lönen en hel del när det går bra för företaget.«

Deivid Fontoura Nogueira
Servicereparatör

Ledig tjänst

Bli vår nya montör! Nu söker vi Dig som vill jobba som påbyggnadsmontör för lastbilar. Hos oss kommer du att få följa hela kedjan för arbetet som påbyggnadsmontör från uppstart med ett nytt chassi från fabrik till leverans av färdig påbyggnad. Varje påbyggnad är kundunik så arbetet är varierande och omväxlande. Vi producerar ett brett … Läs mer