Service

Med en påbyggnad från LAXO är det aldrig långt till en auktoriserad serviceverkstad. Service med jämna intervall är förutsättningen för att utrustningen ska fungera optimalt under hela sin livslängd. Det minimerar också de oplanerade driftstoppen.

Våra påbyggnader är byggda för att klara de tuffaste utmaningarna – så det är viktigt att ta väl hand om dem. Vid en service går våra verkstäder igenom hela påbyggnaden, smörjer alla rörliga delar och åtgärdar eventuella problem innan de uppstår. Genom att ge utrustningen en översyn maximerar man tillgängligheten och slipper onödiga driftstopp. För kunder som arbetar på vägen är planerat underhåll är a och o.

Vi är också certifierad serviceverkstad för Hiab och Palfinger.

Kontakta närmaste serviceverkstad »

Oplanerade driftstopp

Om det sker en olycka på vägen eller ett oplanerat driftstopp så har våra servicetekniker den erfarenhet, kunskap och resurser för att så snabbt som möjligt laga utrustningen och få igång arbetet igen. De vanligaste reservdelarna finns på lager, så att stopptiderna kan hållas korta.

Dessutom står vår fullt utrustade servicebil redo att rycka ut, för både service och akuta reparationer på plats. Det kortar driftstoppen, ökar produktiviteten och får igång utrustningen snabbt – även när driftstoppet är så allvarligt att lastbilen inte längre är körbar.

Jacob Lindroth

»När du servar hos oss kan vi laga eventuella skador direkt, eftersom vi byggt fordonet, istället för att du krånglar och låter någon extern verkstad slita sitt hår.

Det är alltid bättre att underhålla utrustningen när man har tid, än att råka ut för ett dyrt haveri mitt i ett arbete.«

Jacob Lindroth
Service & reparation