Servicereparatör sökes

Laxo Mekan AB bygger påbyggnader för vägens kungar. Vi bygger grymma påbyggnader helt enligt våra kunders önskemål. Vi arbetar med flexibla lösningar, snabba leveranser med skandinavisk kvalitet. Både genom tradition och nytänkande!

Vi söker nu till vår enhet i Örebro:

SERVICEREPARATÖR

Vi söker nu en ansvarsfull och driven servicereparatör som kan problemlösning, fordonsel, hydraulik, pneumatik och svetsning.

Arbetet består av att serva och reparera påbyggnader på lastbilar, såsom exempelvis kranar och lastväxlare i verkstad och i fält.

Serviceverkstaden består av fyra personer och är ett sammansvetsat gäng med god stämning. Vi erbjuder ett omväxlande och varierande arbete och vi satsar på utveckling av vår personal. Vi erbjuder utbildning både internt och externt.

Du som söker ska ha minst fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå och ha ett stort teknikintresse. Du ska ha god förståelse för hydraulik, kunna utföra enklare svetsarbeten samt felsöka el- och styrsystem med och utan diagnosverktyg.

Vi ser gärna att Du har god datorvana. Du bör ha B-körkort, C-körkort är meriterande, men inget krav.

Det är viktigt att Du är serviceinriktad, engagerad och tycker om kundkontakter. Du bör kunna arbeta både självständigt och i team med dina kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Laxo Mekan tillämpar flextid, bonussystem samt friskvårdspeng. Tjänsten är på dagtid.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Serviceansvarig Jacob Lindroth, tfn 019 30 56 23 alternativt jacob.lindroth@laxo.se

Vi mottar ansökningar löpande. Maila din ansökan till ylva.sandberg@laxo.se alt. Skicka den till Laxo Mekan AB, Personalavdelningen, Box 22092, 702 03 ÖREBRO